Followers

sudah tukar! jangan segan datang sini lagi ok?


Assalamualaikum...

Hye peepsss!

Puas hati! Sebab apa? Dah tuka shoutmix kat dinding tu ke Cbox! Walupun shoutmix versi lama sangat la berkenan di hati kita semua tapi Nurul dah tak boleh nak guna. Oh~


 saja nak tayang kat korang bagi nampak. :P
 
Cbox pon jadi la. Janji senang korang nak letak jejak korang. Baik tak Nurul? -.-

Tapi Nurul still letak shoutmix kat sidebar. Scroll kalau nak tengok.

Oke, itu jek.

Tata.



Nurul : Maaf ye korang sebab susah kan korang nak blogwalking...



Like My Blog Page

30 tak suke masam jugak kan? ^^:

zareliqa afiqa said...

Lagi suka guna shoutmix yang lama.senang~ tak payah ulang2 letak url bagai.huhu

Ungu Violet said...

ungu pun ada2 shoutmix skang...yg baru ngan yg lama..

yg baru lg kiut..boleh letak gambar...hihi

Cik Nurul said...

zareliqa afiqa


kan? nasib Nurul tak baik hari tu.. nak tuka warna jek, tros xbole guna.. T___T

Cik Nurul said...

Ungu Violet


haaa... yang baru ni cute... tapi ramai yang tak suka la dear..susah katanye.. so letak dua2..senang kan? eheee

ShahzCudin said...

wow! makin ceria..ni yg rasa nak slalu dtg cni nih.. :)

gune lme nye lg sng...

Munnafendy said...

knp dgn shoutmix? rasanya guna shoutmix lg mudah =)

eh folower ke 600 la! bak adiah!haha

Cik Nurul said...

ShahzCudin


tq! yang lame mmg sng.. sob3 -.-

Cik Nurul said...

Munnafendy


shoutmix old version dah xbole guna.. =(

~thankz ye sudi follow Nurul.. :)

DianaAzis said...

Diana dah ty dua2 shoutmix, ramai lagi suka shoutmix yang lama walaupun shoutmix yang baru sangat la cute :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ok..yang ni senang nak guna.. ^_^ ^_^

Cik Nurul said...

DianaAzis


betul tu.. ramai yang cakap yang new version ni susah nak gune.. -.- dats y Nurul pon letak 2.. hihi

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


hihi untuk kesenangan semua.. ^^

Arol Mubin said...

Blog Arol langsung takde shoutbox. Dah remove. Hehe! :D

afzalsukasuki said...

biar guna lama..tapi mesra bw :)

smilenajah93 said...

wah~ rajinnyaaaa :)

Cik Nurul said...

Arol Mubin


letak shoutmix senang utk blogger datang jenguk.. ;)

Cik Nurul said...

afzalsukasuki

kan kan.. sebab tu letak dua2... ^^

Cik Nurul said...

smilenajah93


hihi harus lah.. untuk kesenangan kita bersama, ye dak? ;)

El-Janna said...

comel gak uh

Apeach Blogspot said...

cantiknya shoutmix.xD

Cik Nurul said...

El-Janna


hihi tq! ^^

Cik Nurul said...

Apeach Blogspot


cantik betul2 ke tipu2 ni? -.-

EmpayarUtama said...

Eh rasa lainlah. Hahahahahahah

Cik Nurul said...

EmpayarUtama


lain? apekah...

Wanie said...

ok tak segan2 aih..tapi kan nurul shoutbox lagi mudah org nak tinggal link..but depend nurul la =)

Cik Nurul said...

Wanie


dah gantikan shoutmixbox v3 tu dengan Cbox.. =)

Riya Meera said...

baguih..baguih.. :)

hyz said...

gud job my prenz... hehe

Cik Nurul said...

Riya Meera


hihi =)





hyz


haha tq tq tq ^^

MaYa MustWany said...

comelnya yang ni..background so soft..sweet la dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke