Followers

Majlis Pertunangan Cik Pink velvet : 29/10/2011

Assalamualaikum.. hye peeppss!

Lega! Baru dapat online! Huwaaaaaa~

Well, cuti study week kan... so balik penang lah. Sana takde wifi. Sob3

Oke, entry yang lepas lepas *takde mase nak update ekceli Nurul ade janji nak update pasal seorang blogger yang telah pun selamat bertunang!

Nak tawu tak? Nak tawu tak? Heeee... Ce tengok bawah ye...

Tadaaaaa!!!!


kenal tak? mesti kenal punye...
Cik Pink Velvet ! cantik sangat.... :)


With her mum and dad. Mereka sangat baik! Terima kaseh Ammi dan Abbu... rendu~


With her fiancé. Walaupun Nurul baru first time jumpa tunang akak, tapi beliau sangat lah sempoi. Bole pulak bergurau masa tangkap gambar... haha so sweet! Untung ler...


With her mother-in-law. Sweet sangat!


Hantaran! Yang pink to of course la dari pihak perempuan. Yang silver putih tu dari pihak lelaki. Nice!


Nurul dengan akak and adek adeknye... baju pink sudah berpunye.. ahaks~


Siyesly, seronok sangat masa kat sana! Meriah oke. Terima kaseh akak and family sebab layan Nurul baik sangat! Teharu.

Owh, kawan baikku... takdak gambaq hang, maaf! Haha Yela, hang kan photographer masa tu. :P Nyway, thankz a lot! Weeeeeeeeee~



p/s : bila la turn Nurul pulak... *gatai* HAHA



Nurul : Miss him damn much! :(


Like My Blog Page

14 tak suke masam jugak kan? ^^:

✿ pink velvet ✿ said...

huhu! sadis pulak bace entry ni *tetibe*
arap sgt2 ko jadi dtg time akk wedding nnt n jadi pengapit akk, terlalu sukekan ko *wink wink*

Cik Nurul said...

hihi mesti datang pye..! InsyaAllah.. rendu laa... :(

sis92 said...

wah seronoknya..
sis pun mmg folo akk pink velvet tu

jom mgatal haha

Ratu Lissa said...

hehe :) saya memang hot!! ;p

tiefazatie said...

wah..comel2..tahniah utk pink velvet..=)

Cik Nurul said...

sis92


sungguh seronok! hihi

~jom gatai beregu.. hikhik

Cik Nurul said...

Ratu Lissa


anda sememangnya hot... retis kata kan.. :P hihi

Cik Nurul said...

tiefazatie


sis bila lagi? hikhik

aiman fanboy k-pop said...

cantik arghhhh...cam minah arab lah...sweet lettew...^^

MaYa MustWany said...

bila la turn nurul lak kan..hihihi..
moga2 cepat2..amin

Cik Nurul said...

aiman fanboy k-pop


kan kan.. mereka mmg macam arab2 sket... hihi

Cik Nurul said...

MaYa MustWany


amiiinnnnn... terima kaseh la tlg doakan... hikhikhik

Azhafizah[フィザ] said...

dah komen di blog nye...memang cantik kan..congrate again to her >.<

Cik Nurul said...

Azhafizah[フィザ]


kan? hihihi tunggu turn Nurul pulak taw.. heh3 :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke