Followers

PAKSUHASHIM.COM - Follower bertuah ke 500!


hye peepsss!

Pada entry yang lepas lepas, Nurul ada kasi tau kan nak bagi award untuk follower ke limaratos! Hah, baru sekarang dapatnye. Sangat lah bertuah di tarikh keramat ini, 11.11.11. Peeehh! Sapelah yang kene tu. Jom terjah! lalalalalaa

Tudia! ni dia orangnya... 


Header beliau.
PAKSUHASHIM.COM
  
Jom review sikit. 
Blog PAKSUHASHIM ni rugi u ols tak follow. Tenang jek bila baca entry entrynya. Kemas pulak tu. Senang jek baca. Lagi pula, dari pandangan Nurul, tuan empunya blog ni suke kan alam semula jadi, ye dak? Hihi Tak percaya? Sila la percaya.

Ha, blog PAKSUHASHIM ni juga ada segala bagai info, tips dan juga tentang agama. Bagus ni. Ilmu ilmu ilmu... 

So, nak tahu lebih lanjut? Sila lah rajin-rajin terjah blog PAKSUHASHIM.COM. Follow la sekali ye. Ajak kekawan yang lain sama. ^^

Jangan lupa like page beliau sekali ye.. eheem~



Lastly, sudikanlah  PAKSUHASHIM.COM terima award yang tak seberapa ni..
sila klik. =)


p/s : maaflah kiranya entry agak bosan. tak mahir nak review blog sangat. saya budak baru belajar. ^^



Nurul : I'm so surprise honey! *love*







Like My Blog Page

20 tak suke masam jugak kan? ^^:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye :)

sis92 said...

ops saya memang hot hahak

pak usu pun ada folo sis msa segmen ezad skytech :)
tahniah
happy blogging :)

Cik Nurul said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

tahniah kepada beliau.. ^^

Cik Nurul said...

sis92


hihi anda mmg hot..~

hepi bloging too ^^

PAKSUHASHIM,COM said...

t.kasih ... la... tuan rumah... saya saja suka suka je berblog ni... isi masa lapang... dan kekawan semua teruskan ber blog . Semoga kita hari hari ada kemajuan. TQ

Cik Nurul said...

PAKSUHASHIM,COM


terima kaseh jugak ye.. ^^

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ cepat je ko dah 5++ followers erk? akk dlu bercinta lah nak tunggu followers cecah 5++, hahaha!

Cik Nurul said...

✿ pink velvet ✿


haha cepat ke kak? bekurun jek ase.. huhu tapi pape pon tak kesah la.. sonok bloging! ^^

tiefazatie said...

wah..tahniah2..hee

Cik Nurul said...

tiefazatie


hihi sis lg otai dr kite.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah NUrul..Teruskan berblogging.. ^_^

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


tq sis! ^^

kajaharuna said...

oke, nak follow Paksu Hashim sat gi la..

Pondok Usang said...

wahh.. bertuahnyeee pak usu...

Mr. Z dan Mis N said...

saya owner 515...hehehe
nice blog

MAXIS HOME FREE SAPE MAU???

Jom cashout duit korang dengan

PRASEKOLAH FREE UNTUK ANAK ANDA

Singgah blog saya jom

Cik Nurul said...

kajaharuna


follow2... hiihihi

Cik Nurul said...

Pondok Usang


tuah beliau.. ^^

Cik Nurul said...

Mr. Z dan Mis N


terima kaseh! t nurul jejak anda blk ye.. :)

tiefazatie said...

haha..xde maknanya otai dik oiiii

Cik Nurul said...

tiefazatie


hihihi belog sis gempak oke.. like! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke