Followers

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY

Assalamualaikum.. 

Hye peeppsss! ^^

Firstly, nak ucap terima kasih banyak to u ols yang selalu datang singgah blog Nurul yang tak seberapa ni. Maaf lah kepada blog sesiapa yang Nurul tak sempat nak terjah balik. Masa sangatlah takde. Well, u ols pon tahu kan sekarang musim exam. @.@

Memandangkan untuk minggu ni exam dah habis, next exam hari rabu pulak. So nak ringankan kepala kejap. Layan blog! Weeeeeeeeeeee

Rindu u ols! Rindu Nurul tak? Okebai! :P

Back to the topic. Nurul di tag oleh AiniMummysweet : SEGMENJOM FOLLOW RERAMAI by HANY. Tq dear..

Memandangkan ada masa terluang ni, boleh la Nurul update cepat. 

Klik banner for details.


Oke, time nak tag untuk bloger lain pulak. Jum tengok sape yang kena! :P






  
Malam ni sangatlah special buat kawan Nurul sorang ni. Hari ini besday beliau. Tadi kitorang buat surprise kat dia. Tak sangka menjadi. Hingat macam nak kantoi dah, ye dak Yanie(salah sorang tukang plan)? 
  
Wanie! Selamat hari lahir! Semoga segala yang diimpikan akan tercapai. InsyaAllah. =)

Btw, u guys. Cupcake tu sedap giler! Weeeeeeeee :D
  
Oh, gambar tak dan nak blutut lagi so tak boleh nak share dengan u ols. Sorry ye.


Oke, itu jek.
  
Tata. 




Nurul : birthday sendiri tak pernah macam ni lagi. -.-



Like My Blog Page

18 tak suke masam jugak kan? ^^:

smilenajah93 said...

segment lah ~~ lame x join , tggu ade mood nnt . heee ~

Cik Nurul said...

smilenajah93


hihi ni pun sebab ada masa terluang tu yang update cpt2 segmen ni.. =)

Hany Rara said...

tenkiu dear :) follow awk jgk~ :)

Cik Nurul said...

Hany Rara


sama2 dear.. ^^

aezriani farhani said...

hahahaa..besday aku pn xpenah lg

Cik Nurul said...

aezriani farhani


xpe, nanti akan penah la.. hg tunggu! muahahahaaa :P

Just Me said...

huhu besday aku bru 1st tme... aku terharu weh... trimass

Cik Nurul said...

Just Me


aku pon terharu tgk hg yg teharu itu.. hihihi

sis92 said...

ngeh2 dah tk larat join apa2 lagi..dah nak balik kampus dah ;)
goodluck :)

Cik Nurul said...

sis92


alorh3... selamat pulang ke kampus! hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best Cik Nurul.. ^_^

Miszyuyu said...

hehehe tenkiu tag i

NURULHANIF said...

nak join jugak la cik nurul.. hihi

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


tq dear.. ^^

Cik Nurul said...

Miszyuyu


ur welcome babe! ^^

Cik Nurul said...

NURULHANIF


bagos2! mari meriah kan bersama... haha ^^

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

dtg dr segmen n follow..keep in touch

nita said...

Salam...
Hye! Nita blogwalking sini.
And also follow dr segmen yg same.
Kalau sudi, singgah lah balik yerr ?
Hehe.. Btw, nice blog! Segmen Follow Reramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke