Followers

hari bahagia bersama dot dot dot #1

Assalamualaikum...

Hello readers!

Firstly, rasa lega sangat sebab exam dah abes. Yeay! Yippppiiiii....~

Jom lompat tinggi tinggi beregu! Yeay yeay yeay..~ -.-

Oke, dah. Merepek.

Malam tadi malam last aku beramah mesra dengan geng-geng baik aku dan beliau. Siyes sedih! Ye, sedih sebab sem depan aku akan masuk sem 6 aka final sem. Aku dah senior babe! Tapi aku tetap maintain muda oke. Well~ :P

Banyak aku nak story ni. Tapi macam tak cukup page jek kalau aku nak story sampai habis. So, kene lah buat part by part. Harap anda tabah membaca ye. Hihi

Ce tengok tajuk entry tu. Hari bahagia. Bahagia sangat..... eheee Ekceli, sehari sebelum paper last hari tu, aku dengan budak bilik aku + dua orang sekelas kitorang buang tebiat kejap pegi bekelah kat padang polo. Entah ape mimpi mereka plan tetibe. Jalan kaki kot. Gila bapak jauh! Yela, tak penah jalan kaki pegi sana. Dulu penah lah jugak pegi teman member. 

Jom layan gambar saat saat ke sana. -.-









Weyh korang : Yani, Wani, Faiz, Azly. Thankz sangat sangat sebab ajak aku sekali. Hepi gila weyh. Hampa sangatlah gila! :P hihi Jumpa korang sem depan! Cuti cuti ni jangan nakal tau. Oh, jangan buat buat lupa dengan final projek. -.- 
  
Seterusnya, nanti aku sambung ye. ^^




Kisah Adakah Itu Cinta dah pun tamat. Thankz ye korang yang ikot kisah tu. ^^ Dan thankz jugak yang selalu singgah blog Nurul ni. Maaflah kalau ade yang terlepas pandang, tak terjah blog anda semula. Bagi Nurul masa oke. =)




Nurul : Cuti 3 minggu sangat lah lama. Tak boleh nak gewdix sangat dengan beliau dah. Sedih!



Like My Blog Page

20 tak suke masam jugak kan? ^^:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestlah lepak2 ngan member macam ni..
Selamat bercuti ye.. ^^

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


memang best taw akak.. ^^

::Misz sunsWeetz:: said...

Yunk ! da habis exam k?untung lar~~ hehe
anyway best nye picnik huhu...

aezriani farhani said...

terbaikkkkk dr ladang..sem dpn aku takmo wt mcm ni dah..letihhhh

Cik Nurul said...

::Misz sunsWeetz::


dah abes! weeeeee hihi

Cik Nurul said...

aezriani farhani


taw xpa! haha gila letih badan aku..~

Amni said...

dah lama tak lepak mcm ni ngan kawan... semua dah bz skang.. sedih.. masa belajar memang masa yg paling best!

afzalsukasuki said...

haha tu makan ape je?tapau kat kedai mamak?hehehe :D

Cik Nurul said...

Amni


kanss... so sedih sgt taw skunk ni.. wuwuwu

Cik Nurul said...

afzalsukasuki


erk? opkos la masak.. saje je xnak nunjuk! :P hahaha

~ekceli lupa nak citer part tu -.-

Kazman & Sue said...

wah.... bila dah habis periksa dua-tiga-ronok ngkorang yee... tak pee...itu perkara wahib untuk kurangkang stress.... hidup mesti ceria selalu.......

Cik Nurul said...

Kazman & Sue


hihi mesti! lagi pon dah nak cuti panjang kan.. kene la gewdix lebey2 sket.. :P hihi

ShahzCudin said...

lpk2 ngn member2 mmg best!

Cik Nurul said...

ShahzCudin


sangat betul! =)

yen(toka ziizokukuto) said...

wahh,,dah seniior tuh,,ni takut ni,,hehe

Juliet_iRa~" said...

tahniahhh da abis exam!heee


selamat bercuti..;p

Juliet_iRa~" said...

psss : kalau nak ole2 dtg la umah kita..hahahha

✿ pink velvet ✿ said...

jalan kaki g polo? sgt gigih ok! hahaha~~

Just Me said...

gmpak gler gmbr aku walaupon hnya blakang haha.. sweet memory lah sem nih

MaYa MustWany said...

best pulak dok santai2 ..
dah lama 2 lepak2 king macam tuh gak ngan family.hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke