Followers

SepahTu

Assalammualaikum... Hello readers!

Hari ni Nurul tak de kluz! Yeay! Weeeeeeeeee~

Sonok macam nak lompat tinggi tinggi ni.

Yeay yeay yeay yeay yeay!!

Oke dah.

Back to topic.

Hah, Nurul ade bace kat satu page ni. Die lalu lalang kat news feed FB nurul.

Group sepah dah bersatu semula! Wow! I loike sepah. Eh, SepahTu. Name baru.


Link


SepahTu ni juz ade Jep and Shuib jek. Owh, lagi best ade mereka jek. Lalalalalaaa

Nak tawu lebih lanjut tentang SepahTu ni? Klik gamba k..

Oke, itu jek.

Tata.


Nurul : hari tak de kluz pon macam ade kluz. Adehh~


Like My Blog Page

17 tak suke masam jugak kan? ^^:

ღ p!nk veLvet ღ said...

smlm azam balik rumah, bawak wan n salam, tghari tadi dah balik, hehe~~

cindhadahniea said...

ღ p!nk veLvet ღ : huwaaaaa nak ikot jgk! sob3...

pinky_liscious said...

saya pun suka diorg je...memang sy minat sepah tapi mamat lgsg sy tak minat...hehehe

cindhadahniea said...

pinky_liscious : samelah! kan kan kan..

bukan retis said...

bagusla klo dorang da bercantum smula..heheh

budakijaupendek said...

dh tahu gak berita ni.
tp bgus gak.
mamat bukan banyak sgt buat lawak. huhu

MAYA_mustwany said...

yups! memang happy sangat sepahtu tanpa de '1' tu..he2

cindhadahniea said...

bukan retis : kan kan kan.. =)

budakijaupendek : tawu xpe.. huh!

MAYA_mustwany : haha memang pon....

yen(toka ziizokukuto) said...

ada ahli ketiga nanti,,buat muka bangga jap,,hahah

cindhadahniea said...

yen(toka ziizokukuto) : erk? adek ke? lalalalalaaa

Fatin Sallehuddin said...

wah ! heaven ja tadak kelas . haha~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bagus lg klu diorg berdua jer..mamat tu bukannye lawak sgt pun kan.. ^_^

cindhadahniea said...

Fatin Sallehuddin : well, jangan lah jeles.. ahahahaa

LiLy @ MumMyQiStInA : betul tu sis!

pinky_liscious said...

yup!!! hehe..mamat tu over sangat... ;)..oops!! abes la kalo ade peminat mamat..sorry peminat mamat...;)

Khairil said...

dah berpecah dah...

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Saya cinta mereka!! :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa dah 2 orang..tak ape, janji menjadi lawak dornag kan.....mantop lah blog ini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke