Followers

bz datang lagi !

Assalammualaikum. Hello readers!

Semalam tak update blog. Tak de idea ekceli. Hmm

Hari ni pon update sebab nak bagitahu yang minggu ni aku akan tersangat lah bz! Arrrgghhhh!!!!

Mengharap dalam gamba dari google itu bukan aku. Memang bukan aku pun.

Mencik! Sob3

Test ke dua menanti. Ouwh, tidak! Kesengsaraan Test 1 tidak hilang lagi, dah datang pula Test 2...Huwaaaaaaa Lecturer baru bagitawu tadi, tekontang kanting we ols nak manage schedule balik. Adoi laaa...

Mane tak nye, asaimen semakin banyak datang. Di tambah pula dengan Mini project and Final project bagai. Hoi, stress oke! Sob3

Hah, tetibe pulak minggu ni jugak la mereka nak buat seminar bagai. Haishh Aku tak paham betoi la.

Abes kacaw waktu tido aku petang petang. -.-

Harap aku tabah menghadapi minggu bz melampau ini. Sob3

Ouwh ya, tadi siang mimpi kene reject dengan seorang laki ni sebab jumpe gurl yang lebey cantik. Tak kenal sape. Tetibe masok mimpi aku. Ciss~

Oke, itu jek.

Tata.


p/s : maaf menggunakan bahasa diri ‘aku’.



Nurul : Sayang! Rendu awak...



Like My Blog Page

38 tak suke masam jugak kan? ^^:

sis92 said...

relax dear:)

sayang, rindu awk
ilysm haha

bobiedanbad said...

sabar + rileks = tak stress
hehehe good luck untuk semua keja & tugsan
jangan give up k.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Take ur time..
jgn stress2..
Good Luck & All the best.. ^_^

tiefazatie said...

rilek2...kne cool...hee

MaYa MustWany said...

wah siap mimpi macam tuh.he2
btw rilex kan diri k.jangan stress.
tarik nafas dlam2,jangan hembus.
ha3 kidding!
hembus pelahan2.always smile.

ShahzCudin said...

salam..
saya kat sci pon da makin bz..ni pon curi tulang bace2 blog..huhu

Cik Nurul said...

sis92

baik lah... hihi

Cik Nurul said...

bobiedanbad

terima kaseh... sedang cube.. ngee~

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA

tq mummy! =)

Cik Nurul said...

tiefazatie

oke babe! hihi

Cik Nurul said...

MaYa MustWany

haha tak taw la tetibe bole laki tu bole masok dalam mimpi kite...

*cenyum nampak gigi*

Cik Nurul said...

ShahzCudin

wa'salam.. teriam kaseh sudi curik2 datang sini.. -.-

haha

kpah k-poh said...

semua org pun bz dik..kdg2 tu mmg tak de masa nak update...kdg2 tu tak ada idea pun...

Cik Nurul said...

kpah k-poh

huhu T___T

yen(toka ziizokukuto) said...

uwh,,adik kenal lelaki tuh hehehe

msredcheesecake said...

Chill dear... Study hard play harder... Hhheee... Gud luck exam....

anamizu said...

jgn stress2 tau cik nurul..hehe
bykkan sabar+tabah ye..
keep on chillex ;)




slm kenal,
cik ana

aleen aiden said...

gudlak dengan test!
xlupe,selamat melayan kerenah esaimen,presentation dan segala macam task yg diberi.hu3 ^_*

stellaizz said...

be cool dear......stella pon bz gak :)

hyz said...

biaselah dah nama pun student kan.. hek3

Cik Nurul said...

yen(toka ziizokukuto)

sape dek sape sape sape?? -.-

Cik Nurul said...

msredcheesecake

yeahh.. play harder! hihi

tq babe...

Cik Nurul said...

anamizu

huhu baik lah doc! =.='

Cik Nurul said...

hyz

wuwuwuu tuka tempat nak? haha

budakijaupendek said...

haip!
mimpi yg tak beberapa syok tu. hehek!

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye :)

Cik Nurul said...

budakijaupendek

haha taw xpe.. sape lah lelaki itu.. *dush3!*

Cik Nurul said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

tq dear! =)

Cha Ril said...

:) takpe ganti hari lain tido tue... hehe... pasal mimpi tu Insya-Allah akan dapat yang lebih baik di alam realiti bukan alam mimpi...

fiQ'Ra said...

hehe, biasa lah bila dah brgelar siswi :)

tiefazatie said...

hee..nice..chaiyok2!

Cik Nurul said...

Cha Ril

haha tu la.. xsaba nak topuo tido balik! weeee

~mimpi tu? xkesah la dear.. sbb dh jumpe yg terbaek pon.. hee

Cik Nurul said...

tiefazatie

hihi semangat2!

afzalsukasuki said...

mimpi saya lettew.kahkahkah

Cha Ril said...

Haha... ok2 nanti topup la puas2... Kalau dah ade yang terbaik baguslah... semoga berkekalan... :)

m!3yr4h_LolLy said...

lelaki misteri to. hee

final project sgt mencemaskan buat student yg belum hadapi.

sweet gula manis said...

suda la nurul..ni smua sbb shind0ng ang tu la..abes porak peranda class kte..

ade2mama said...

law nk rehat..xpyh blajar eheheh
lecturer aku ckp..law nk bljar..xleyh pk rehat..law nk rehat blk umah tdo:P hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke