Followers

nak manje manje dengan blog lah

Assalamualaikum. Hye peoples!

Rendu u ols semua. Siyezly! Dah lama Nurul tak update. Ouwh, sedih! On blog pon tengok tengok cenggitu jek.

Yes. Bz teramat dasyat! *hyperbola sangat*

Tapi Nurul tak bole la nak hepi sangat. Sememangnya kerja menanti beduyun duyun untuk Nurul siap kan. Ouwh, tidak!

Kemalasan melanda...~~

Help. Help. Help.

Huhu... Nurul memang suke buat keje banyak banyak tanpa henti ni. Huh!

Oke la, tak nak stress fikir banyak sangat. Nak release kan sikit kepala hotak yang dari tadi berat sangat.

Esok cuti kan. So nak manje manje dengan blog jap. Hihi

Sape nak juin Nurul? Marilah...

Kite terjah sana terjah sini. Ade bran? Lalalalaaa



jum blogwalking!
sumber : gugel


Oh ya, nak mintak tolong sangat sangat kat u ols yang singgah letak jejak kat blog Nurul ni. Ce check link blog u ols dulu sebelum enter ye. Tak kire la sama ada di shoutbox or exchange link kat atas itu. Okeyh?

Sebabnye, senang sikit nurul nak terjah semula blog u ols yang cantik cantik ensem ensem tu. Eh. Hihi

Kerjasama anda sangat Nurul hargai. Terima kaseh.

Oke, itu jek.

Tata.


Nurul : tadi tido mimpi tetibe hot macam retis. Oke, mimpi melampau sangat. Padah tido petang!


Like My Blog Page

29 tak suke masam jugak kan? ^^:

Anisa Hang Tuah said...

jom jom blog jogging~

bloghok said...

jom3

Aduka said...

igtkn lukih sendri gambo kartun tu.
hehehehehehehe.
=D

Cha Ril said...

Ooo nak buat OPS Terjah ek... huhuhu... nanti kita tengok sape yang kena.. haha... Semoga bebanan dikepala tu berkurangan... :)

ShahzCudin said...

terjah jgn xterjah..mai3x..

Cik Nurul said...

Anisa Hang Tuah


jom2! weeeeeeeeee :D

Cik Nurul said...

bloghok


jom cepat! =)

Cik Nurul said...

Aduka

erk? perli ke? hahahaa

Cik Nurul said...

Cha Ril


i hope so dear.. wuwuwuu hepi bloging babe! =)

Cik Nurul said...

ShahzCudin


t kite dtg k.. =)

IkiN NikisA said...

jm bw :)

Cik Nurul said...

IkiN NikisA

jom3! =)

ade2mama said...

ska bt keje xhenti2??

meh la tlg aku bt kn assignment aku ny eheehh

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gambo katun comel . hee :)

Asy Faro said...

salam kenal dari saya, Asy Faro.
setiap kali menulis entry d blog, target saya adalah untuk menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. jadi saya nak ajak kamu usha blog saya untuk mengetahui kritikan dan pendapat kamu terhadap penulisan saya. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel jer doodle tu..
Jom BW.. ^_^

sis92 said...

wuu line internet mengong2
asyik terbantut je nk blogging

NURUL ASHIKIN said...

waktu cuti sesuai untuk berblog.. baru x buang masa.. jom singgah blog akak

http://ffullhousestory.blogspot.com

shida'R said...

jom jom jalan2 pusing2 hehee..

bukan retis said...

jom kita berjimba2..haha

Cik Nurul said...

ade2mama


erk? huhu itu hanyelah perlian sahaje.. sob2s

Cik Nurul said...

::ini belog saya . cinta hati saya::


haha encik gugel punye... ngeee~

Cik Nurul said...

Asy Faro


oke, t kite dtg ye bro... ;)

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


jom2! nurul curik kat gugel jek tu mummy.. heh3

Cik Nurul said...

sis92


samelah sis! bikin panas jek... grrrrr

Cik Nurul said...

NURUL ASHIKIN

nanti kite datang ye akak.. =)

Cik Nurul said...

shida'R


huhu jom3, tp hr cuti pon ni bz yunk.. huk3

Cik Nurul said...

bukan retis


bejimba? =.='

tiefazatie said...

hee..comel je nie..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke