Followers

ape nak jadi la dunia sekarang ?

Assalamualaikum. Hye peepsss!

I’m back! Weeeeeeeeeeee

Malam ni baru ade mase kelapangan nak update status. Fuhhh! Agak bz ye.. test assignment bagai. Huhu

Oke, tak nak citer pasal tu dah. Now, nak legakan kepala hotak Nurul jap.

Nak sembang topik ape ni eyh? Hurmm

Haa, sekarang kan. Selalu keluar paper, heboh kat fb news feed, kat blog2 pasal rogol liwat bagai. Perasan tak? Perasan tak?

Yang paling sedih nye, budak budak sekolah pon dah pandai buat kerja tak senonoh ni!

Paling latest heboh kisah seorang pelajar lelaki jadi mangsa liwat guru lelaki yang dikenali di facebook. Adoilaaa.. tak taw nak cakap ape. -.-


klik SINI untuk berita lanjut.


Haishh... sangat seram oke dengan dunia sekarang.

Harap kite semua dijauhkan dengan benda sebegini.

Oke, itu jek.

Tata.



p/s : hujung minggu ni Nurul pegi rumah besfren Nurul sebab ade majlis pertunang kakaknye. Kakaknye seorang blogger otai okeyh! Nak tahu? Tunggu nanti Nurul update ye.. hihihi




Nurul : Awak, jangan risaw taw? Kite selalu ingat pesan awak...



Like My Blog Page

26 tak suke masam jugak kan? ^^:

Amir Baker said...

Perasan sesangat. Update taw nnti, nk tngk gak

sis92 said...

facebook membawa lebih banyak keburukan :)

Cik Nurul said...

Amir Baker


hmm tulah... oke2, mst update pye.... ;)

Cik Nurul said...

sis92


memang nampk gitu la dear... -.-

Cha Ril said...

Apa patut kita buat?

La igtkan dia yg bertunang... hahaha

dela said...

zaman serba canggih... apa2 pun hujung jari sahaja.. ada baik dan buruknya..

Fatin Mraz said...

setuju ngn dela... kebanyakan byk yg buruk.. itu yg mcm2 kes tuh..

Eyda Dania said...

diowg..byk menyalahgunakan fb ni....

niesasukasuki said...

tak reti guna fb agaknya..

tiefazatie said...

mcm3 hal skrg kan..huhu

Cik Nurul said...

Cha Ril


kite hanya mampu berdoa untuk mereka2 yg sesat ni...


~haha bukan laa.. awal lagi laaa... :P

Cik Nurul said...

dela


setuju2! makin canggih makin..... hmmm

Cik Nurul said...

Fatin Mraz


kan kan.. haishhh.. seram!

Cik Nurul said...

niesasukasuki


mungkin! -.-

Cik Nurul said...

Eyda Dania


tawu xpe.. haishh.. suke2 diorg jek...

Cik Nurul said...

tiefazatie


tawu xpe sis... hmmm

Hypo Chan said...

inilah jadi bila tak berfikir dgn rasional.ermmm

blogger otai ea??heheee siapa latu..

follow sni^^

Cik Nurul said...

Hypo Chan


tawu xpe...

~hihi ade laa..nak tahu tgu k.. ;)

Syieda_Joy™ said...

menyeramkan sekarang..mcm2 hal...

aleen aiden said...

hah?apesal aku mcm xde dengar pon pasal nih!Hu3

hyz said...

tu la bahaya sosial network.... bila disalah guna

UYC said...

haa tu ok lg yg budak2 11 tahun 4 org rogol,liwat budak 7 tahun haha. lg gler :3

Ratu Lissa said...

zaman dah berubah..remaja sekarang lebih suka bersosial..

ade2mama said...

undang2 xketat..nk bt cmne

*sbb tu aku xnk facebook ehee

aiman fanboy k-pop said...

tulah kata....
duk LAm umah sendirik pon kdg2 tak selamat..
dunia oh dunia...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

macam macam lah sekarang .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke