Followers

hari ini . . . hmm

Assalamualaikum. Hello readers!

Menaip entry secara pantas ni.

Geram sangat sangat hari ini. Grrrrr

First, streamyx buat hal lagi! Bile dah dapat on9 ni, aku bace bace news feed fb banyak jugak la dok cakap pasal streamyx buat hal. Mereka buat maintanence katenye. -.- Time cuti hujung minggu la kaw nak maintanence bagai.. hukhukhuk

Second, dapor gas tetibe abes! Weyh, aku lapa taw tak. Dah la stress, haruslah aku kene makan kalaw stress. Tapi tak bole masak plak. Haishh~

Third, buat Final Documentation report yang macam... tettt!

Forth, ade test hari isnin yang subject nye sangat taf sampai aku pengsan! Tak suke configuration...~

sumber : gugel

Konklusi nye, aku stress!!! Mencabar sungguh keimanan aku. Hmmm

Oke, itu jek.

Tata.


p/s : u ols, maap la tak dapat bw.. isnin malam Nurul free, nanti Nurul balas jejak u ols semula okeyh? ^^

p/s/s: maaf penggunaa bahasa diri ‘aku’.




Nurul : Awak, terima kaseh! Awak sentiasa di sisi saye. Terharu! =)



Like My Blog Page

21 tak suke masam jugak kan? ^^:

ade2mama said...

dye sje bg slow line..suru..tdo awl ehehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Jgn stress2 tau..
Good Luck.. ^_^

eQuRlz said...

sabar yer awk.. die suruh study la tu.. :) klu x ngadap blog je kan?

✿ pink velvet ✿ said...

xpe...senin/selasa mlm dah bole rest pjg, hehehe~~

Cik Nurul said...

ade2mama


wuwuwuu mungkin... -.-

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA


tq mummy.. ^^

Cik Nurul said...

eQuRlz


haha tu la.. adoilaaa~

Cik Nurul said...

✿ pink velvet ✿


betul2! weeeeeeeeeeee :D

Pondok Usang said...

mcm hal2 eh...

Cik Nurul said...

Pondok Usang


tawu xpe.. haishhh~

tiefazatie said...

sabo yee..hee..ifa baru on9 nie..=)

budak penjara said...

org ckp klu stress kena selam kepala lam baldi..ahhah

yen(toka ziizokukuto) said...

seb bek la,,incik celcom broadband adik sangat baik hati,,,habis limit pun still laju,,heheheh,,,

hyz said...

relaks jgn stress.. kalo stress gak terai terjun bangunan klcc sambil jerit kuat2...

Cik Nurul said...

tiefazatie


huhu saba la ni dear.. =)

Cik Nurul said...

budak penjara


erk? lemas la Nurul ! wuwuwuuu :P

Cik Nurul said...

yen(toka ziizokukuto)


tp celcom line (hp) 2 3 menjak ni mengong la dek.. kan kan?

Cik Nurul said...

hyz


erk? nurul masih waras taw ! haha

MaYa MustWany said...

fuhh terserla kegeramannya(ehh hancur bahasa)ha3..

rilex2..he2..

dela said...

jangan stress2 dik... :)

tiefazatie said...

bagus2..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke