Followers

gembira dan terharu ! hihi



Assalammualaikum... Hello readers!

Hari ini tak de hot story nak story kat u ols... Juz nak cakap Nurul dah reti nak buat banner! Eheeee
senyum tak nampak gigi.

Ce tengok ce tengok kat sidebar. Lalalalalaa 

Cik Lyssa! Again, u my inspiration..... hihi *hugs*

Mesti u ols cakap Nurul poyo kan? HAHA

Suke aty u ols lah, Nurul sekadar nak kongsi ape yang Nurul rase jek.. mwehehehee

Ouwh, followers dah cecah duaratos lebey! Oke, terharu! Weeeeeeee Walaupon sikit jek and tak sehebat yang lain tapi Nurul terharu jugak, tak kire! Lalalalaaa

Thankz u ols yang sudi follow Nurul. Harap ikhlas ye. Rajen rajen lah selalu singgah sini ye. Wink3!

Nanti Nurul terjah blog u ols semula taw. Kalaw terlepas pandang harap maaf ye. Saye manusia biase. Oke, merepek! HAHA

InsyaAllah follower ke limaratos Nurul nak bagi award lah. Sedang rajen ni. Lalalalalaa

Kite tengak sape yang kene nanti ye.. hihi

Oke, itu jek.

Tata.




Nurul : Weeeeeeeeee nak jumpe beliau!



Like My Blog Page

20 tak suke masam jugak kan? ^^:

yayalicious said...

Yaya pon xreti wat banner link tu..huu..kene blaja ni..>,<

Ms Fai Ayie said...

suke quote kt bwh skali tu ;)

budakijaupendek said...

em banner ni memang patut ada setiap blog
but i dont have it. haha!
malas nk letak.

hyz said...

sy x reti buat.... huhuu

ciNdhaDahniEa said...

yayalicious : blaja2.. ce pegi cari tuto kat Cik Lyssa.. senang paham taw.. :)

Ms Fai Ayie : heee tawu xpe.. sbb tu Nurul letak..

budakijaupendek : wajib ade eyh? ase nye xsangat kot.. huhuhu

hyz said : jum blaja sesama! hihhi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . comelnye banner .

choki pom tak reti :)

tiefazatie said...

nice la..hee

Ungu Violet said...

pandai dh buat...gud2..:)

CintaKhadijah said...

alah,rugi btl follow awal2.klo x tunggu yg ke50o.haha..*kidding*:p

Nikisa Izas said...

cantik banner tu:)

cindhadahniea said...

::ini belog saya . cinta hati saya:: : hihi tq! nurul pon baru belajar.. :)

tiefazatie : tq dear.. :)

Ungu Violet : hihi :D

CintaKhadijah said : haha

Nikisa Izas : tq dear! =)

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah,,nice kak,,untungla ramai follower dia huhuhu

shida'R said...

lysa? nk jumpa juga... ^_^

cindhadahniea said...

yen(toka ziizokukuto) : adek, follower banyak ke x ke itu xpenting.. yg penting ikhlas berbloging and dapat kenal ramai sahabat dan ianya sangat puas! heee~


shida'R : pegi terjah blog beliau k.. eheee

bukan retis said...

ni kena folo unfolo la gitu tuk sampai ke 500 tu eh?hihi

xdela,gurau jek :)

Lyssa Faizureen said...

heheh .terharu nih . ada nama Lyssa terselit sekali . hekhek~

cindhadahniea said...

bukan retis : haha jangan lah macam tu.. ;)

Lyssa Faizureen : opkos dear.. weeeeeee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik Banner tu.. ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik Banner tu.. ^_^

cindhadahniea said...

LiLy @ MumMyQiStInA : terima kaseh mummy... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke