Followers

Konsert Maher Zain di Stadium Indera Mulia !


Assalammualaikum...
Hello readers!
Korang tau tak, ade konsert Maher Zain kat Stadium Indera Mulia? Aku baru tahu petang tadi. Classmate aku beria-ria ajak. Aku memang suke Maher Zain sebab lagu lagu dia sangat lah mantop... Tapi aku rase tak excited sangat sebab tak penah pergi konsert bagai. Kekok! Oh~
Serius, first time ni. Tapi bila dah dekat time nak pergi ni mula lah rase debarannya. Okebai!
Roommate aku siap testing shawl mactching baju bagai. Haha :P
Yang best nye, masuk PERCUMA!!! Weeeeeee
Ekceli, tiket di buka hari Rabu (21 Dec) – Sabtu (24 Dec, hari ini) kat Stadium Indera Mulia. Siapa cepat dia dapatlah. Huhu

gugel it

Tapi disebabkan aku pergi under poli, kitorang kene pergi awal sikit. Sebab petangnye ada Himpunan Perdana Mahasiswa Bersama YAB Menteri Besar Perak. Oh~
Takpelah, sebab Maher Zain I rela tadah telinga berejam jam. -.- lagipun last sem yang tak bukak lagi ni nak bersuka ria dengan kawan kawan! :D
Siapa pergi? Angkat kenin! Heh3
Oke, itu je.
Tata.

p/s : kemungkinan anda yang sedang membaca ni, kite dah ade kat sana. :P


Nurul : First time ni gugup pun ade... lalalalaa 


Like My Blog Page

16 tak suke masam jugak kan? ^^:

♪ cik katak ♪ said...

nak pegi..~
tapi dalam mimpi jelah kalo dapat pegi pon =.="

Azzah said...

best tak?

aezriani farhani said...

aku test shawl utk knduri la..sengal..hahahahaha

MaYa MustWany said...

lagu yang mas tahu-insyaAllah..
tuh je..ceh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestlah dapat jumpa maher zain.. :)

Cik Nurul said...

@♪ cik katak ♪

haha dalam pun oke what? :P

Cik Nurul said...

@Azzah

xpegi lagi.. kang dah blk kite update ye.. ;)

Cik Nurul said...

@aezriani farhani

eh, aku xboh nme spe2 pon.. lalalalaa haha :P

Cik Nurul said...

@MaYa MustWany

hihi lebey kurang ler kite dear.. hihi

Cik Nurul said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

InsyaAllah sis.... =)

misyamissyou said...

wahh bestnye..kim salam maher zain ye hihii

DeritaMerindu_se said...

hahaha stadium perak kan? hee... salamblogger buat anda :) best kan konsert tadi :)..gempak maher zain dengan baju melayu..

Cik Nurul said...

@misyamissyou

InsyaAllah.. :P

Cik Nurul said...

@DeritaMerindu_se

sangat best! ^^

Aida Omar said...

patut la adik sedara yang kerja di petrol pam perak ada nampak maher zain singgah solat.. ingatkan dia main2 rupanya maher zain buat konsert di perak.. hensemnye maher zain nie T_T auwww...lalala

Cik Nurul said...

@Aida Omar

wah! yeke? untung la adek sedara tu dapat jumpe dekat dekat.. jeles! oh~ huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke