Followers

Bermulanya Hari Ini


Assalammualaikum...
Hello readers...
Hari ni kelas aku dah start. Oh, sangat tak ready! Huhu
Bermulalah episod hidup aku yang bizi dengan assignment quiz bagai nanti. Rileks, tengok tv, tido sampai lebam dah takde dalam list harian aku dah pasni. Harus dilupakan !! Huwaaaaaaaa~
Yang pasti, kes macam ni mesti selalu akan terjadi......






 Normal.
Tapi jangan risau, blog InsyaAllah akan selalu update kalau ada kelapangan. Tapi tak boleh lah selalu sangat. Jadual sem baru ni pulak giler pack. Hurmmm Tak puas hati dengan jadual sem ni !!!
Oke, itu je. Nanti update lagi.
Thankz sudi baca.
Oh, ya. Nak share satu link ni dari blog MataHaw. Sangat berguna untuk semua bloggers. ^^ 

  CLICK !

Tata.

p/s : Sumber gambar di atas dari pakcek gugel.



Nurul : Awak sangat istimewa di hati saya ! =)



Like My Blog Page

23 tak suke masam jugak kan? ^^:

KizZ said...

haha...Kiz pun slalu gak oh tertido dalam kelas...pastu tiba-tiba kena soal..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

♥Lady Ainaa♥ said...

semoga Allah permudahkan hidup sis... jgn ptus asa!!!! ^.^V

X.m.i.n.t.o.o.X said...

there is me in all the pictures,><
well, its normal for university students, maybe:p

KhaiZa said...

ha ha ha.. itu adalah normal bagi students

Cik Nurul said...

@KizZ

haha xpenah lg jadi macam tu, harap tak! :P

~InsyaAllah ye.. =)

Cik Nurul said...

@♥Lady Ainaa♥

InsyaAllah.. tq dear.. =)

Cik Nurul said...

@X.m.i.n.t.o.o.X

hihi normal for all students.. =P

Cik Nurul said...

@KhaiZa

tawu xpe ! huhu

Koding said...

Nanti upload gambar awk sedang tido masa dalam kelas...

aezriani farhani said...

pdhl hari 1st pun dah cancel clas..hadoiii

misyamissyou said...

huhuu xpenah tdo dlm exam hall..takut! sebab bile tdo kan, nnt lg mcm2 anggapan ade dlm pale otak..

Dalila Hamid said...

good luck!...

aleen aiden said...

aik,klas da start?alin baru je abes exam.wuhuhuh

Cik Nurul said...

@Koding

takmo.. haha saye tak penah tido dalam kelas, cuma terlelap aje.. :P

Cik Nurul said...

@aezriani farhani

haha itu la yg best ! -.-

Cik Nurul said...

@misyamissyou

yup, kalaw mase exam memang tak kan pernak tido! tak cukup mase okeyh....

Cik Nurul said...

@Dalila Hamid

tq dear ! ^^

Cik Nurul said...

@aleen aiden

ha'a, baru masuk sem baru.. huhu

si kiut lavender said...

gud luck ya cik nurul..:P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat kembali berjuang.. ;)
All the Best..^^

Cik Nurul said...

@si kiut lavender

tq dear ! ^^

Cik Nurul said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

tq sis ! doa kan Nurul ye.. =)

MaYa MustWany said...

mas dah tengok dah nurul..wat masa ni tak beri kesan sangat la pada mas.bior la mereka nak tipu bw.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke