Followers

cuti buat ape ye?

Assalammualaikum...
Hye u olss..~
Mood nak bw agak agak ada jugak ni. Sempat bw blog yang ada komen kat entry Nurul yang sebelum sebelum ni aje. Yang lain tu saba ye.. harap maaf kalau terlepas pandang. Almaklumlah, cuti kemain lama. Lama lah sangat kan... Banyak pesanan kat Cbox or shoutmix tu... jenuh jugak nak pergi satu satu. Tapi tak pe, Nurul akan usahakan jugak. ;)
Now, nak story sikit pasal time cuti ape yang Nurul buat. Opkos la orang perempuan tak lepas dari buat kerja rumah. Well, kalau cuti ni Nurul memang akan menjadi suri rumah separuh masa. Separuh je, tak kawen lagi oke! HAHA oke, merepek.
Nurul tinggal sorang sorang aje kat rumah. Abah, mama, along Nurul keje. Adik adik Nurul? For sure lah mereka kat luar, main lah, lepak lah.. kadang kadang pegi sekolah belajar menjahit, adik Nurul yang perempuan tu. Cuti sekolah pon  pegi sekolah. Tak remaje r! Haha Yang laki tu, tak habes habes dok pomen beskat (basikal) die and kawan kawan die. Entah ape yang di pomennye tak tau lah.
So, ade Nurul aje lah kat rumah tu, habes aje keje ape yang patot, Nurul buat ape nak tau? haa..opkos lah bace novel! Sepanjang cuti tu ada aje novel along and adik Nurul bawak balik. Ape lagi, bace sampai lebam lah! Hobi lama yang dah lama tinggal tau sejak start sambung belajar ni. Huhu
Dalam banyak banyak novel Nurul baca, Nurul nak share satu novel yang memang superb ahhh!! Gile best jalan citer cintun die. Yang pasti, novel ini sangat sedih! Siyez babe, sedih takde tahap dah ni. Jarang Nurul bace novel nanges gile teruk macam ni sekali. Take time jugak nak bace sebab hidong Nurul sesak dok tahan hingus! Tak tipu oke... Along and adik perempuan Nurul dah mentegelak dah tengok Nurul sawan sorang sorang. Cisss~~
Nak tau novel ape?
Taddaaaaaa...!!

kaver depan

 
Tajuknye 7 HARI MENCINTAIKU.  Tak rugi babe bace novel giler tebal 1000++ mukasurat ni!! Sungguh!


dari tepi..tebal kan?
kaver belakang.. sila bace kalau nampak.. hihi


Korang korang yang hantu novel penah bace tak? Ke ade lagi novel gile gempak dari yang ni? Share dengan Nurul meh... ^^


sumber gambar : pakcik gugel. lupa nak snap gamba, feeling sedih sedih mane sempat. -.- 






Ehem ehem... rase rase korang nampak ada perubahan tak kat blog Nurul? Heeee dah lama nak tukar background and header ni tapi kekangan mase lah. So, dah sempat! Simple aje... ^^




Nurul : dah nak mula sem baru. Mood takde lagi ni.. adeehhh -.-

Like My Blog Page

22 tak suke masam jugak kan? ^^:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tebalnye..brp hari nak abiskan tu cik nurul..mesti bestkan sampai nangis2..dulu akak suka juga baca Novel..skrg ni tekde masa dah..kena layan Qis jer.. ;)

KhaiZa said...

huuuuiiiiissshhhh... tebalnya... tajuk macam best jer... rasanya kalau baca ni maybe berbulan baru nak abis... nak layan anak lagi... nak layan novel lagi... hihihii.. thanks 4 sharing... nanti nak try gi cari.. minat jugak baca novel nih...

Cik Nurul said...

LiLy @ MumMyQiStInA

sis, lebey kurang dua hari gak la nak habeskan seketul novel tu.. huhu =)

Cik Nurul said...

KhaiZa

hihi try la bace sis, confirm nanges! =)

CikNana said...

baca novel..:)

bukan retis said...

samala activity kita cik nururl...mengadap novel yg banyak kat rumah ni..tp org len punya.hihi

*cite tu best ke? :)

Cik Nurul said...

CikNana


yup, bast taw! :)

Cik Nurul said...

bukan retis


samalah, orang lain punya jgk.. tumpang bace aje.. hihi best gile novel ni babe! rugi tak bace.. ;)

ShahzCudin said...

alahai bgus nye rjin wat kje rumah..
mak ai! tebalnye novel...aku mmg xlarat baca..klo baca novel tu suke yg nipis2..cpt abes..

Cik Nurul said...

ShahzCudin

haha masa mula2 giat tu memey suke yg nipis2 aje... normal lah kan.. tp ni memey giler tebal, 1st time kot bace tebal macam ni.. tp mmg best!! ^^

Nurul Iman Rosman said...

novel tu,
kite pon dah habis bace dah.

memang best lah, dah macam tengok drama tv pulak rase nye.

berbaloi bace tebal2. hehe ;)

cik cMa said...

ramai ckap best..

tp harge bpe ye???huhu

Cik Nurul said...

Nurul Iman Rosman


haaa, kan kan? terase mcm jadi heroin plak dlm tu.. muahahaa :P

Cik Nurul said...

cik cMa

tadi gugel kan, harga dia rm 32.90. berbaloi la dengan tebal tu.. sedap bace! ;)

m!3yr4h_LolLy said...

hamboi, bukan maen tebal. xpenah lagi baca setebal to. hehehhe

Cik Nurul said...

m!3yr4h_LolLy

haha kite pun 1st tima bace setebal ni..

Juliet_iRa~" said...

dah bc juga..:)

besttt...

Cik Nurul said...

Juliet_iRa~"

tawu xpe! ^^

✿ pink velvet ✿ said...

pinjam novel? hehehe~~

Cik Nurul said...

✿ pink velvet ✿

kite pon pinjam kat orang kak... muahaha

syieda ;) said...

best eyh novel tu? aritu memang nk beli dah novel tu. tp tebal sgt la & harga pun boleh tahan jugak. hee XD

Cik Nurul said...

syieda ;)

sangat best! memang tebal pun dear tp bebaloi baca dengan harga yg gitu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke