Followers

We Are Friends Till Jannah ! :)


Assalammualaikum...

Hye U olss... ^^

Pejam celik pejam celik, lagi seminggu lebih je aku kat sini. Hurmm Happy plus sedih. Happy memang wajiblah tapi kenapa sedih? Sepatutnya gumbira lah kan dah habis study kan kan kan. Boleh balik kampung, duduk dekat dengan family, duduk bawah ketiak mak pun boleh ! haha.

Tapi..... yang sedihnye berpisah dengan sahabat sejati aku ! T.T

Dah nak dekat ni makin nebes pulak perasaan itu. Bukannya nak nebes pasal exam lagi satu nak datang ni kan? Haha Takpe, exam tu dah biasa dalam hidup sebagai pelajar. Smedang exam. Muak dah ! lol 

Berpisah dengan sahabat bukan pertama kali jugak berlaku dalam hidup aku. Tapi kalau dah berpisah haruslah rasa sedih. Tiga tahun kot melalui hidup bersama, meredah masalah bersama, suka duka pon bersama sama. Lama ok ! hukhuk


Aku, Yani & Wani. :)


Aku & Azam. :)
 

To my bffs,

Thanks sebab sudi kawan dengan aku, gedik gedik pun dengan aku dan semua semua lah dengan aku. Korang selalu ada dengan aku. Happy sangat hidup dengan korang ! Lepas ni kita semua akan berjauhan. Ada haluan masing masing. Jumpa pun susah dah nanti, yelah aku la paling jauh dengan korang. T.T

Korang, kalau aku ada buat salah, maapkanlah aku insan yang biasa lagi kerdil ni. Aku hanya melukut di tepian gantang~ -,- 

Hope kite jangan lost contact tau? Jangan lupa aku. Semua di hujung jari je sekarang ni. Lupa aku siap korang ! XD

Eh, ada lagi. Jumpa korang nanti masa hari graduan kita bulan 4 ya ? Weeeeeeee~

Last but not least, love u ols forever ! We are friends till Jannah ! :) 

Aku, Faiz & Azly. :)


Aku &Yani. :)




Aku & Wani

  


To my family, wait for me ya ? Rindu Mama, Abah, Along, Kakak dan adik ! hikhikhik

Oke, itu je.

Tata.




p/s : semoga kita berjaya lulus exam ENSA & Comptia nanti. InsyaAllah. 





Nurul : Maafkanlah kedegilan hati ini. Bukan niat cuma inginkan perhatian.



Like My Blog Page

8 tak suke masam jugak kan? ^^:

Pink Lavender said...

follow kamu
jgn lupa follow makneng

aezriani farhani said...

mcm mana pun igt ssh sng kita sama2..kalau ada salah tang mana2 btoikn la..kita semua manusia biasa :)

aRa ❤ aFiq™ said...

smoga lulus exam tu ye dear ,amin :))

nuyui a.k.a miss YUI said...

faiz tu mcm rady pangalila..hihi..

xlama je g ea..

Juliet_iRa~" said...

lumrah kehidupan...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan...sbr yea..hee

:)

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012

LaLa mhdnor said...

ada pertemuan, ada perpisahan.
hadapi semuanya dengan tenang ye =D

istanabatu said...

nice blog madahcinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke