Followers

Hari Kita ! :)

Assalammualaikum...

Hye you ols ! Hope semua sihat ye ye. Baru ada kesempatan nak update ni. Selalu kene marah marah manje dengan Cik Ara sayangsss I ni. Miahahahaa 

Hari jumaat lepas, secara rasminya tamat peperiksaan akhir dan sem akhir aku. Makna kata habis la Diploma aku. InsyaAllah bulan 4 tahun depan aku gred. Doakan aku tau tau ! *paksa* :P

So, untuk terakhir kalinya kelas aku adakan jamuan. Bukan senang nak buat majlis cenggini ok ! Ehem2~

Seronok ! Seronok kumpul reramai cenggini. Makan makan, gelak gelak, tangkap gambar sana sini. Weeeeeee~ Meriah u olssss.. Puan PA kite pun sempoi je. Hehe

Jum layan gamba ! :)


Kelas kami :)


Pooiiiiiinnnnnnttttt ~~





Gegurls only ! Yes, memang kami sikit tapi kami tetap hot ! hehee Ada lagi yang tak dapat hadir ekceli.




Lelaki kelas kami. Hekhek Ramai kan kan.. Beza jauh dengan jumlah perempuan.





Puan Noorashikin yang kecil molek ni la PA kami. Kami doakan Puan dapat transfer ke Sabah. InsyaAllah. :)



Jangan tanya ni sape. lol


Setiap sorang kene buat ucapan masa majlis tu. Aku pun tak ketinggalan kene lah. uhukk Aku time bagi ucapan ucapan gini memang nebes lebih. Ape yang aku cakap entah sampai ke tidak kat diorang semua tu. -,-

So, dengan ini nak buat siaran ulangan lah. 

Saya Nurul dotdotdot ingin memohon maap kat korang semua kalau kalau ada buat salah or whatever yang sentapkan hati korang. Mintak maap sangat sangat kat semua semua tau tau ! Hope apa yang korang buat lepas ni berjaya lah. Please dont lost contact. Keep in touch always, fb ada twitter ada kan kan kan so follow lah. hehehe

Lebih kurang gitu la ape yang nak aku sampai kan. Hope korang maafkan aku. Entah bila lagi nak berkumpul macam ni kan kawan kawan? :(

Terasa sangat sedih plus gembira sebab aku dah habis tiga tahun study kat sini. Banyak kenangan pahit manis tercipta. Oh~

Alhamdulillah, sempat jugak kite buat majlis perpisahan walaupun dengan Puan PA sahaja. Thanks Puan Noorashikin sebab sudi luangkan masa bersama kami, anak anak puan yang nakal ni. Hehehe 

Thanks jugak kat Azam Yani dan mereka yang terlibat secara langsung atau tak yang gigih mengadakan jamuan kelas kite. Dan thanks kepada DNS6B yang sudi memberi komitmen yang baik dalam menjayakan majlis kite ni. ^^

Ok, itu je.

Tata.




Nurul : Awak, cemburu tu tandanya sayang. Sayang awak jugak ! #LOVE



Like My Blog Page

22 tak suke masam jugak kan? ^^:

aezriani farhani said...

eh ada nama aku la..hahahha

Cik Nurul said...

@aezriani farhani

untunglah pemes.. :P

Mohd Firhan Jasni said...

kenangan kita bersama. harap2 dapat jumpa lagi selalu lepas ni T_____T

NurAqira said...

eh3 , bez nye ... :P

Cik Nurul said...

@Mohd Firhan Jasni

InsyaAllah.. ^^

Cik Nurul said...

@NurAqira

memang best ! tapi sedih gaks la.. uhukk

ShahzCudin said...

tahniah la dah abes diploma...lps ni wat ape?

aRa ❤ aFiq™ said...

eh eh , nama syg di mention di sinun.. hahaha.. yeay ! da nak grad.. i jeles ok.. tggu i grad 1x :P

PA dia muda cun melecun meyh..

sempat ag dia pomote twitter dia, twitter i pomote x ? bhahahaha

Cik Nurul said...

@ShahzCudin

thanks ! InsyaAllah, ade rezeki keje tu keje dulu ke kut. ^^

Cik Nurul said...

@aRa ❤ aFiq™

jangan jeles, u pun akan grad jugak nanti sygss... saba tau tau, bagi i rasa dulu.. hekhek

PA i memang muda lagi, baru je kawen.. hehehe

halamak, tak sempat nak pk twitter u.. seronok promote i punye je.. lalalalaa :P

Ungu Violet said...

dh nk abih study eh...all da bez dear..:)

c'axoera ヅ said...

meriah sungguh :D

Cik Tetra said...

mesti sedih kan dah habis dip. sy pon bae je habis dip. sedih gile n now da mule rindukan kwn2 n kampus..

btw congrates sb dah habis dip :))

Cik Nurul said...

@Ungu Violet

ahaa thanks my dear.. ^^

Cik Nurul said...

@c'axoera ヅ

sangat meriah ! hehe

Cik Nurul said...

@Cik Tetra

thanks my dear.. congrets u too.. opkos la sedih, rindu kawan2!! T.T

Norlida Ramli said...

tahniah cik nurul =)
alhamdulillah...

lepas ni ape plan?

tiefazatie said...

wah..all da best dear!

Aida Omar said...

Dah habis stdy dah.. pasti merindui saat2 tu nanti.. Nasib tak gagap time bagi ucapan tu.. hahaha.. kalau tak pasti riuh rendah kwn2.. :P

Cik Nurul said...

@Norlida Ramli

thanks dear ! lepas ni maybe keje dulu kut.. hehe

Cik Nurul said...

@tiefazatie

thanks dear.. ^^

Cik Nurul said...

@Aida Omar

opkos rindu dear.. huhu takde la gagap sangat, nebes lebih je. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke