Followers

Thanks Cik Ara & Cik Lyssa ! :)


Assalammualaikum...

Hye U olss...~

Puas hati edit blog ! Hoh~ Walaupun badan letih rasa macam nak marah semua orang je ni, sempat jugak edit. Jenuh jugak la nak paham koding bagai. Walaupun sikit je aku edit rasa puas macam makan setahun tau ! Haha ! Nampak pape yang pelik kan kan kan..? Haaa, ce try klik tau tau? 

Anda klik, anda cumel. Hekhek

Hasil edit blog dari tutorial Cik Ara sayangsss plus, of course lah cik adik kecil molek kite, Cik LyssaSecret. Thanks a lots darlingsss :*






Tak tahu nak letak gambar ape ekceli. Curik je la header. Jangan marah ye sayangss sayangss.. Tak cumel nanti. Hehe ^^



Oke, itu je. 

Tata.




 
p/s : InsyaAllah hujung minggu ni nak try edit bahagian footer. :)




Nurul : Penat dengan segala galanya. hmm



Like My Blog Page

14 tak suke masam jugak kan? ^^:

aRa ❤ aFiq™ said...

alala.. no biggie la syg.. slagi mmpu i tlg u.. hehe..

tharu aih buat entri ada nama i :D

Cik Nurul said...

@aRa ❤ aFiq™

hihiterharu ke tergaru? miahahahaa

sis92 said...

uwah rajinnya..hehe sis edit sikit2 je ..mlas haha

Cik Tetra said...

wahh rajin nya awak edit. niceee

syiela said...

rajin edit... makin cantik blog :)

Cik tikah said...

tahniah :D

Nafisah Ruslan said...

comelnye blog ni :)

shida'R said...

comel2 hehee =)

A retarded kitty said...

lama den tak datang sini makin comel blog ni.har3

hidayah said...

Ala on9 ngan phone tak nmpk la.. Nti bila kita bukak pc kita tgk.

yusuflaili(Goku) said...

salam;
terima kasih kerana mengfollow dan salam kenal.

Cik Cura said...

Diorang ni mmg terror kn:-)

Cik Fie said...

Assalammualaikum Singgah Sini . Cik Fie nak invite join Random Giveaway Cik Fie Jom terjah blog cik fie ! mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html :)

Pondok Usang said...

wahh.. nak blaja la jugak.. Selamat Menyambut Bulan Rejab... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke