Followers

1st Giveaway By Iena Eliena

Assalammualaikum...

Hye U olsss..

Penat sangat kelas hari ni. Tak buat apa pun sebenarnya. Ulang alik ke sana ke mari kejar masa tu je yang penat. =.=’



Ok lah, kang lari tajuk pulak. GA ni sayangss kite, Cik Ara yang tag. Saje kan nak suruh I rajen kan kan.. haha :P

Jom korang reramai join ! Hadiah best..... Tak pecaya ? Sila klik gambar. :)

Me nak tag anda, anda, anda dan anda. ^^

Ok, itu je.

Tata.



Nurul : Rindu banyak banyak ! T.T



Like My Blog Page

15 tak suke masam jugak kan? ^^:

aRa ❤ aFiq™ said...

taip pendek tpi 5 hari nk siapkan :P

Nafisah Ruslan said...

gudlak! :)

Cik Nurul said...

@aRa ❤ aFiq™

bhahahahaa sampai ke sini u perli kan dear.. :P

Cik Nurul said...

@Nafisah Ruslan

thanks dear ! ^^

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

ejulz said...

gud luck.. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

Cik Nurul said...

@Iena Eliena

thanks dear ^^

Cik Nurul said...

@ejulz

thanks ! ^^

Cik Nurul said...

@Sally Yatiey

thanks dear ^^

Pondok Usang said...

kepenatan itu juga satu tanda kepuasan.. =)

faiz fakhirin said...

congrats congrats...

tiefazatie said...

all da best dear!

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke