Followers

Thanks My Beloved Friends !


Assalammualaikum...

Hye you olss..

Seronok sangat hari ni ! Malam tadi raikan birthday aku dan sorang lagi bff, Azly. ^^

Thanks kawan kawan yang sudi buat makan makan dan seprais yang tak dijangka tu. Serius terharu ! First time kene makan tepong ! Ini semua Azly punya pasal ! Ahahahahaa Nasib aku tak kene tepong sebalang macam hang Azly ! :P

Actually, birthday Azly 29 August nanti. Saje sambut awal. Lepas ni kan memasing dah balik kampong. Jarang melekat bersama dah. Cemana nak sambut kan ? T^T

Jom layan gamba ! Ihikksss~


Konon jamuan perpisahan je la kan? :P




Yeay ! Walaupun aku dapat makan tepong tapi Azly lagi banyak kene tepong tu ! Bhahahahaa XD






Pape pon, seronok sangat ! Thanks again my beloved friends.. Yani Wani Faiz Azly !! Takkan lupa kenangan kita sepanjang tiga tahun kat sini.. :)

Selepas ni, blog aku lagi lagi jarang update. Dah balik Penang tak buleh on9, takde wifi. Nanti aku kembali ye. Harap rindu banyak kat aku. :P

Ok, itu je.

Tata.




p/s : Thanks u olss yang wish kat fb & twitter. Terharunyeeeeee.. ^^


 


Nurul : The best day for me. :) 



Like My Blog Page

16 tak suke masam jugak kan? ^^:

zera eira said...

Happy birthday sweetie! :)

aezriani farhani said...

mana mesin hg? nanti aku nk mesin tu jgk..beli kt aku blk ;p

Just Me said...

@aezriani farhani

gmbaq aku mna nih???

Anisa Hang Tuah said...

baling-baling tepung paling best tuu

muehehehe

Cik tikah said...

bestnya dpt main tepung! :) happy birthday!

Zul De Alexis said...

happy besday..:)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

selamat hari lahir dear :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya..hppy birthday dear..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat hari lahir ya :)

miss kk said...

jom join!
http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! best nie maen2 tepung. hehehe. lagi best bila buat dekat orang laen kan

tirahzairi said...

dh lme xmai sini...huhu

MaYa MustWany said...

tepung lagi ok..kalau kek?

hihi mas dulu kene..abiz kotor kene tudung.terus bukak anak tudung..kene adjust lik

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

Mizz Aiza said...

salam kenal.. happy birthday adik nurul.. semoga dipanjang umur dan dirahmati Allah swt selalu.. :D
akak follow sini..

Pondok Usang said...

pergh... jadi zombie ke.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke