Followers

Entry Pertama di Tahun Baru 2012


Assalammualaikum..
Hello readers !
Maaf, dah lama tak update. Entah lah, mud lari tak dapat di kesan. -.-
Lagi pula kelas dah berjalan seperti biasa. Penat? Haruslah..
Minggu pertama semestinya minggu suai kenal bersama lecturer dan normal lah kelas ada yang batal. Namun, sempat jugak satu kelas ni dengan lecturer yang sangat straight memberi tugasan dan latihan pertama.
Ayat giler redha....
Seperti yang sedia maklum, 1/1/2012. Selamat tahun baru kepada semua... 

ehsan gugel

Sambut di mana tahun ni? Aku semalam sambut depan tv tengok cerita hantu aje. Best ! Lagi best dari keluar menggila di luar yang entah apa apa kan?
Ok, itu je.
Tata.



Nurul : Sakit badan. semalam pergi senam aerobik. Badan terkejut kot. Korang paham paham aje lah.. =(


Like My Blog Page

12 tak suke masam jugak kan? ^^:

Pondok Usang said...

selamat tahun baru juge..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

selamat Tahun Baru Nurul..
moga tahun ni leboh baik dari sebelumnya..^^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat tahun baru :)

Papa PUSS said...

salam

selamat tahun baru..;)

Aida Omar said...

selamat tahun baru dear <3

budakijaupendek said...

selamat tahun baru juga tuan blog ^^

hyz said...

selamat tahun baru... sambut kat umah je. tito awal.. hahaha

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru 2012 nurul

m!3yr4h_LolLy said...

selamat tahun baru. ptt lame xnampak ;)

zareliqa afiqa said...

selamat tahun baru! tgk bunga api kat tv jek.Layann jugak dari kuar mlm2 tu.heee :D

Botak said...

tak sambut pun., duduk rumah je., hahahaha., btw, selamat tahun baru.. :)

EZAD AMIR said...

selamat tahun bru wpun dh lebih smgu..ekekeke..msh awal thn kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke