Followers

seronok woo shoping ! hihi


Assalammualaikum..
Hello readers !    
Jarang sangat aku update kan sekarang ni ? Lepas ni cuti Raya Cina lagi la aku tak update. Yelah, balik kampong.. sana mana ade wifi.. Huhu
Aku dah start cuti. Nak balik kampong la kejap lagi. Balik sesame dengan roommate aku tapi destinasi lain lain lah. Hope sangat tiket masih ada. Huwaaaaaaaaaa~
Baca tak entry aku sebelum ni? Scroll la bawah kalau tak ingat ye... :P
Yes ! Dats rite... Aku dapat baucar buku... hihi Untung tak untung tak ? Korang yang masih student lagi kompem dapat lah, jangan risaw. :D
So, tiga hari lepas aku and housemate pegi serang popular kat perade. Pergghhh... gila bapak ramai orang memborong ! Dapat baucar pree katakan. Meriah sungguh ! Sampai nak beli pon macam tak reti dah. Macam sopink raye aje.. -.-
Macam macam gaye dok ade. Ade yang penin tak tau nak beli ape la, kelam kabut nak kira bagi cukup baucar la... Yang paling ta bley bla la kan, kebanyakkannye orang dalam kedai tu pasti akan pegang handset or kalkulator termasuk lah aku ! Siap ade pinjam kalkulator kat kedai tu lagi. Bhahahahaha :D
Aku lupa nak snap pic banyak banyak suasana masa beli dan belah tu. Sebelum datang tu kemain lagi igatkan diri sendiri, bila dah sampai... rambang mata ! Haha
Tapi aku sempat la snap sekeping pic ni.... 

Kat gamba tu memang tak ramai tapi kalau kat kaunter.... hurmmm
Inilah hasil dua keping baucar aku. hihi


Percaya tak ? Kalau korang tengok barang kawan aku sopink lagi tak pecaya kot. Sikit aje kuantiti tapi harga dua keeping baucar jugak. -.-
Whatever..~ Janji aku puas sopink ! Ahahaha Lagi dua keeping baucar aku nak sopink kat Penang dengan adik adik ku.. hee Baik kan aku? Okbai ! :P
Oke, itu je.
Tata.
Nurul : I will and always miss you honey ! :( 



Like My Blog Page

5 tak suke masam jugak kan? ^^:

Nurul Iman Rosman said...

patut lah semalam masa kuar banda,
tgk ramai benor student kat kedai buku.

Phat said...

seronok beronok2 kamu ya hehe dapat voucher

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ untunglah ade voucher ... azam beli buku, tp sampai rm3++ ... die topup gune duit die pulak, hahaha~

Juliet_iRa~" said...

seronok ek!

huuu...

hyz said...

wahhh seronok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke