Followers

wordless wednesday #7

Assalammualaikum...





Credit HERE !


Nurul : Just like me and him... =)



Like My Blog Page

15 tak suke masam jugak kan? ^^:

Phat said...

smart kartun tu..

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! mmg nak kene la kalau buat camtu :P

Aida Omar said...

aduiyai..haha.. biasa kena kot, tapi tak lah pi jerit sampai cam tu sekali. hik3

LaLa mhdnor said...

menjerit bagai nak rak, hahaha

Juliet_iRa~" said...

alolo comel..hee

xperasan la tu..ngeee

Paris Lipton said...

ekekeke comel, tula biasa jgk ;p

AzwanRamli said...

hahahahahaha

zareliqa afiqa said...

Nasib Bf penyabar cmtu.huhu=.=

Azhafizah[フィザ] said...

Perkara biasa terjadi.^__^

Fabulous Me said...

Hahhaahaha funny. Tapi bile umur dah agak meningkat sket ni ade skali due happen to me and hubby. Tpi mude2 dlu tak de plak cenggini.. *mental*

sis92 said...

hehe selalu benda yg kt sibuk dok cari tu ada dkt je dgn kita
last2 bengang sendiri haha

tirahzairi said...

comel la...:)

.........cP~ said...

Salam.

Teringat pulak semalam cari pen ke hulu ke hilir. nak tulis report. Sekali rupanya pen dalam poket kecik dalam poket uniform. Segan dan malu dengan diri sendiri.

huda jamil said...

comel kartun tu. selalu jugak lah jadi macam ni. hehe

Nurul ain said...

ahaaaa.. comelll je kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke