Followers

Mengidam.. eh, teringin lah !

Assalammualaikum...

Hye smorang ! Sekarang ni hujung minggu aje boleh update. Kalau bukak blog pon kejap kejap aje. Takut lalai. Harus lebih fukus dengan study. Final year kaannnn... T.T

Seriusly, stress dengan project presentation minggu ni. Nasep lah kesabaran masih lagi berbaki. Kalau tak........... ok, malas nak ingat dah. Buat saket hati aje. Grrrr

Jom, aku nak share dengan korang something yang aku idam sesangat sekarang ni ! Sila rajen celik mata yep.. kihkihkih :P


kalau aku pakai cun tak ? -.-


stylo gittew~~
love pink !
comel kan skirt ni?

Oke, itu lah yang aku maksudkan. Teringin nak pakai skirt macam atas tu. Baru lah nampak gegirl gitu. Haha Tapi yang labuh aje la bole pakai berjalan. Kalau yang pendek tu opkos la dalam rumah aje......


taste nak high aje...~ >.<

Ha, cun tak ? Aku teringin jugak nak dress up macam ni tapi macam tak kene dengan imej aku aje. T.T

Oke, itu je.

Tata.


sumber gambar : pakcek gugel



Nurul : Kalau lah dah keje, dah lama aku rembat sehelai dua. ~.~
Like My Blog Page

31 tak suke masam jugak kan? ^^:

akuamir said...

belilah belilah sesuai punya,, takde rase masam2 ,,haha

EnciK AxixOu said...

yg pink 2 lawo..ps 2 kai tdung belit2...haha

TeacherNurul said...

waaaah, lawa lawa ;D

✿ pink velvet ✿ said...

akk pon teringin ... minggu lepas pestime pegi dating pakai skirt, perasan kurus lah katekan, hahaha! naseb inchek tunang suke :P

Cik Nurul said...

@akuamir

erk? ni kes perli ni... ciss~ HAHA

Cik Nurul said...

@EnciK AxixOu

ohmai.. tecekek la nanti.... :P

Cik Nurul said...

@TeacherNurul

kan ? hihihi

Cik Nurul said...

@✿ pink velvet ✿

wah, mesti cun lah akak! untung ler dapat date dgn incek tunang..... :P

EZAD AMIR said...

wahhh aq pn teringin gak teringin giler ni nk tgk awek aq pkai skirt tu...tp aq xde awek....
(=.=")

Cik Nurul said...

@EZAD AMIR

xpayah la ade aweq, cari aje bini.. hihihi :P

hyz said...

yang pertama tu cantik..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik..terutamanye yg pink tu..lembut jer warna dia..akak pun teringin..tapi memandangkan akak ni kecik molek..mcm tak sesuai kot.. ;)

Cik Nurul said...

@hyz

eyh? beli la kat org uma.. :P

Cik Nurul said...

@LiLy @ MumMyQiStInA

adeh, kalau dah sis ckp gitu, apetah lagi nurul ni.. -.-

Eyda Dania said...

seyes ad skirt labuh..tp xsuke pkai..kdg2 je pkai..mls lor..=)..xselesa nak jln...lbh selesa pkai sluar..=)

remyhazza said...

dh keje nanti....
leh beli yg awk suka....
tapi jgn seksi2.....he3

Cik Nurul said...

@Eyda Dania

yeke? huhu saye phm perasaan anda, sbb tu teragak agak nak beli.. takut tak pakai pulak kan kan? -.-

Cik Nurul said...

@remyhazza

hihi mesti ler, nak seksi2 kat rumah aje.. :P

m!3yr4h_LolLy said...

sekarang trend skirt labuh dah menjadi2 dekat gegurl muslimah kan. sangat cantik kalau dipadankan dengan shawl or pashmina. perghhh. ayu gittuuu

Cik Nurul said...

@m!3yr4h_LolLy

haha amboi... pandai sungguh bergaye.. kene blajar dengan die ni.. heh3

aisya said...

teringin nk pakai skirt nak keluar mana2 tapi keyakinan tu xde.. huhu

akuamir said...

tak perli pon... hhee :p

Cik Nurul said...

@aisya

sama la yunk.. wuwuwuu~

Cik Nurul said...

@akuamir

eleyh2... tgk gaya taw dah.. :P

Juliet_iRa~" said...

mmg comel..hee..

sukaaa gak skirt2 ni..:)

misyamissyou said...

baju last buat gi dinner..huhuu suke yg skirt first tu..huhuu skirt kembang xsuke?

cerita best said...

nnt bla dh keja beli le klo nk beli beli kt pakjoe 1 sbb nk bg dekat gf pakjoe hahhahaha

L said...

beli yg sesuai sebagai muslimah ... huhu

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Ungu Violet said...

pakai skirt duyung...cantek..:)

budakijaupendek said...

Mmg jd fesyen gadis btudung skg.
nice jgk fesyen ni dri pkai jean or legging ketat ^^

MaYa MustWany said...

fesyen skrg.tapi mas kalau nak beli je rasa xjadi coz jenis slesa jeans.ada shelai dua pun ,jrg2 sgt pkai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke