Followers

Rushing? hate that !! Grrrr


Assalamualaikum...

Hello peepsss~~

Dah lama aku tak update. Bw lagi lah tak. Kemalasan melandaaaaaaa........ huwaaaa~

Sory u ols...

Ni, aku nak mengadu kat korang bole tak? Bole? Terima kaseh! :P

Ekceli aku tak puas hati ni. Kelas aku hari isnin, hari ni lah, sangat tak best ! Sebab pe korang nak tau? Hah, sebabnye, kelas straight dari 12pm - 4pm ! Then gap sejam, sambung pulak 5pm - 6pm. Oh mai~~

Tapi hari ni naseplah kelas 5pm - 6pm tu lecturer nak buat esok pagi. Tu pon disebabkan kelas sepatutnya ada lecturer bizi meeting kot tak silap aku. Hmmm

Stress stress stress....... !

Memang la best kelas start lambat kan tapi bila dah waktu nak solat pun diorang nak buat kelas, bila nye kami kami nak solat? Terpaksa kitorang rushing gap sejam tu balik rumah solat ! T.T

Rushing, hate u !! Seriusly ! Grrrr

gugel it


Aku ada terbaca status kat satu page lalu lalang kat news feed : 

'Melengahkan solat, nama akan tercatit dipintu neraka, dosa orang melengahkan solat seperti tinggal 500 tahun dunia di dalam neraka. '

Aku takut ! 

Kepada yang berkenaan, renung renungkanlah. Kami dah bersuara tapi..... Korang paham paham aje lah. 

Ok, itu je.

Tata.



Nurul : Setiap detik ingin bersama dirimu. 



Like My Blog Page

18 tak suke masam jugak kan? ^^:

akuamir said...

erkk,, oke,, dah takut,, nak mandi sekarang..
BTW,, nape tak suke masam ek??haha.. salam kenall,, klo sudi jemput datang singgah test2 tengok blog ku,, :(

susulemakmanis said...

huhu..sabor2..godluck yer

Cik Nurul said...

@akuamir

haha tak suke masam sbb tak suke laa.. :P hee sbb mmg xsuke dr dulu2 lg.. xkene dgn tekak.. -.-

Cik Nurul said...

@susulemakmanis

haruslah dear.. kalau tak dah lama ponteng.. huhuhu oh, takboleh2, final year! sobs3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cabaran sbg seorang student..good luck..chayok..chayok..^^

akuamir said...

tanx lawat belog ku.. :) tak suke masam sangat2 ek.. cantik luar tak semestinye cantik,, same goes to masam,, masam luar ta semestinye masam dalam,,haaa...

test la makan sour plus2 ta suke??

✿ pink velvet ✿ said...

ape ke bangang sgt sistem poli tu skang? premier lah sgt kan, hahaha!

aswadz said...

pagi td rushing gi keje. alih2 ada accident lak. trpaksa ikut jalan jauh. isk3...

Botak said...

sangat bernasib malang kalau jadual terlalu padat untuk satu² hari., hehehehe., tak boleh susun balik ke?

EZAD AMIR said...

xstart final lg ke?

m!3yr4h_LolLy said...

patut lama tak nampak. hehehehe.

zareliqa afiqa said...

mmg tak suka rushing2 nie! apa pun tak sempat nanti=.=

Aida Omar said...

padat betul waktu kelas dia sampai direct terus.. kelas pagi tu mmg tak ada hal..tapi kelas belah2 petang tu mak tak sanggup nok..hehe.. ngantuk.

betul2..peringatan pada diri aida juga jgn sesekali tinggalkan solat.

MaYa MustWany said...

sentiasa tenang..insyaAllah u can do it nurul

aisya said...

dulu pernah kelas straight dr kol 9 pagi sampai pukul 4 ptg.. gap sejam kol 1-2 je.. time tu kelas ptg tu mmg otak dah tepu la.. huhu

cerita best said...

senntiasa sabar je n cool hehehe

budakijaupendek said...

terima kasih saling mengingati ^^

Juliet_iRa~" said...

kat kolej xda surau?huuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke