Followers

bosan.



Assalammualaikum... hye peepsss!

Sungguh bosan hari ini. Rumet semua dah balik kampong masing masing. Tinggal aku sorang sorang tekapai kapai dalam bilik ini. Sadis bukan? Hmmm

Aku bosaaaannnnn.....!! *jeritkuatkuat*

So, aku decide nak BW lah. Dah lame aku tinggalkan rutin harian aku ni. Sejak sejak aku start masuk sem baru ni. Dan aku baru buat blog ni. Sobsobsob

Ini blog kedua aku buat. Blog lame aku dah deactivate. Malas dah nak guna blog tu. Besepah! Oke, semua itu kenangan.

Tapi, sungguh sayang oke. Blog tu agak lama jugak. Banyak kenalan dalam blog tu yang aku kenal walaupun hanya dalam maya.

Rendu mereka! ­­T__T

Oke lah, taknak sedih sedih... Jum BW! Harap jumpa kenalan blogger yang sebelum sebelum ni. Weeeeeeeeeeeeee~ *excited!*

gugel imej



So, kawan kawan yang singgah blog Nurul ni, selamat datang lah ye...

Itu jek.

Tata.




Like My Blog Page

6 tak suke masam jugak kan? ^^:

Khairil said...

bosan?..jom blogwalking...

ciNdhaDahniEa said...

khairil : sedang blogwalking la ni... :)

Just Me said...

shin dong lagi!!

ciNdhaDahniEa said...

just me : rendu shin dong hg ke...~~ HAHA

sweet gula manis said...

aku ade aar0n aku je~ lalalala

ciNdhaDahniEa said...

sweet gula manis : aaron lah sangat..~ her3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke