Followers

bizi lah sangat...~



Assalammualaikum... hye peepsss! =)

Banyak hari sangat dah Nurul tak update blog. Maaflah kawan kawan yang singgah datang, mesti bosan bukan singgah blog Nurul ni? Huhu

Bukan ape, menjadi rutin harian bile setiap hari Ahad malamnye, ‘wajib’ menyibukkan diri bertungkulumus menyiapkan proposal untuk final project. Ouwh, no!

Huwaaaaaaaa....~ Sedih oke!




Ini lah gaye nye orang tak cukup tido. Dalam library pon jadi. Kunun nak study lah kan sebab next kluz ade test. Tengok, test pon bole memain gini. Haishhh Nurul Nurul... u ols jangan jadi macam Nurul oke. =.=’

Hmmm.. Tak pe laa.. Pasrah jek. Lumrah hidup seorang student yang rajen macam Nurul ni... oke, perasan! Haha

Ouwh, hari tu ade kesilapan teknikal pasal layout blog Nurul kan? Huhu Nurul pun tak tahu kenape bole jadi begitu. Nurul dapat tahu pon dari rumet Nurul.

Tengok lah layout sekarang ni. Dah oke tapi Nurul lagi suke layout sebelum ni... huwaaaaaa

Eh, mane u ols cari layout cun cun cantik cantik? Share sikit dengan Nurul, bole? Hihi

Oke, itu jek.

Tata.




Nurul : nak balas kunjungan u ols ni... weeeeeeeeeeee~ :D




Like My Blog Page

11 tak suke masam jugak kan? ^^:

dill said...

yah! kadang2 tdo pun terapi gak. haha!

dill.

ciNdhaDahniEa said...

dill : kan kan kan.. huhu

tiefazatie said...

chaiyok2 dear!u can do it!

ciNdhaDahniEa said...

tiefazatie : tq sis ! =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bginilah keadaan bila menjd student..kekdng mmg x cukup tido..Apapun..Good Luck ye..Chaiyok..^_^

Aduka said...

oiiiiiiiiii!!!!
bangunn!!!!!!!
stadiii!!!!
bukannye stidoooo!!!
hahahahahaha.
=P

A retarded kitty said...

kita pun busy

kekeke

tapi on9 boleh je

TwIstiEs*meSti Mau* said...

ubat mengantuk,,,tidur...

ciNdhaDahniEa said...

LiLy @ MumMyQiStInA : tawu xpe mummy.. huhu tq tq tq ~ =)


Aduka : tak cukup tido oke...~ sob3


A retarded kitty : haha on9 smstinye bole! weeeeeeeeeeee :D


TwIstiEs*meSti Mau* : hihi kn kn ? =)

Just Me said...

wah gmba aku pon ada skerat

Ridhwan said...

biasala 2, name pon student..sume org rse cm2..huhuhu

http://pendapatniaga.blogspot.com/2011/12/senyum-la-kak-susah-sangat-ke.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke