Followers

bertukar !



Assalammualaikum.... Hello world!

Dah lame tak updet ni. Almaklum lah, Nurul agak bizi dengan test semalam. Kene focus lebey sikit sebab subject tu sangat lah menguji kecomelan Nurul oke..~ wuwuwuu



Pape pun Nurul dah buat yang terbaek. Harap sangat result pun TERbaeeeekkk...

Ehem ehem.

U ols nampak tak? Nampak tak?

Yes! Dah tuka header oke... lalalalalaaa

Maaf lah CikYahaya, lambat sikit nak tukar nye. Baru sekarang de mase nak tukar. Hihi Peace!

Oke, itu jek.

Tata.





Nurul : Beliau konvoi reramai ke penang. Jeles oke...~




Like My Blog Page

14 tak suke masam jugak kan? ^^:

ღ p!nk veLvet ღ said...

menjelez tgk header 2, huhU~

ehem2 akk pon tade, p melaka, jom sesame mengenang naseb, hahaha~~

Aduka said...

not bad.
=)

ciNdhaDahniEa said...

ღ p!nk veLvet ღ : huhu jum sesama mengenang nasep! =(


Aduka : hihihi (^.^)v

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik.. ^_^

yen(toka ziizokukuto) said...

gud luck for ur exam,,buat yang terbaik ye kak,,,chaiyok chaiyok

Izzaty Ishak said...

Waaah cantik header! :D

Good luck exam ye ;)

ciNdhaDahniEa said...

LiLy @ MumMyQiStInA : weeeeeeeeeeeeeeee tq tq tq... :)


yen(toka ziizokukuto) : tq adek!


Izzaty Ishak : tq ! InsyaAllah.. doakn Nurul ye.. ;)

tiefazatie said...

dear..nape backgroung blog jd phobucket bandwitdh nie?
ce try tukar lain eh..

Mimi Marilyn said...

cantik header kamu :) maaflah sebab tak tggl link kat SB . takleh load.tenet lembap

Mimi Marilyn said...

cantik header kamu :) maaflah sebab tak tggl link kat SB . takleh load.tenet lembap

nick dot anis said...

pray the best 4u dear:-)

tiefazatie said...

eh..dh elok balik..hee

Miss A said...

lawa je header yang letak muka tuan punya blog ni, hehe. kalau saya takleh letak.. sy ejen rahsia :p

TwIstiEs*meSti Mau* said...

comey2.....hot & spicy...:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke