Followers

Forum Mengejut ! heee


Assalammualikum...
Hari Khamis hari tu tetibe je lecturer nak buat forum masa kelas network security. Best! Sebab aku tak kene jadi panel. Hehehe Ada 4 group dan setiap group mesti ada seorang wakil panel untuk present di hadapan tanpa sebarang nota! Oh~ Lecturer bagi masa kat kitorang 1 jam gitu kot untuk discuss tajuk.
Aku group ke empat, dapat tajuk Features of Good VPN Products. Memula sesi pencarian maklumat tergendala akibat internet yang hilang tetibe. Damn! Time cenggini la kau nak hilang kan?
Bile internet dah ok, masing-masing memerah tetikus untuk mencari jawapan. Jenuh kau nak cari! Bila dah dapat, banyak pulak isinya. Weng weng kepala otak Azli (wakil panel group aku) nak ingat semuanya.. ahahaha kesiaaannn~ :P
Jom layan gambar!

Ahli panel & MC(kanan hujung sekali)
suasana dalam kelas

Suasana dalam kelas (lagi)

Panel pertama

Panel kedua. Mendapat sambutan hangat ye ye.. :P

Sedang panel kedua memberi taklimat, group kitorang kelam kelibut nak buat slide. Hanya gambarajah sahaja sebagai bantuan ye.. Entah macam mana tak teringat nak buat sebelum tu. Adeehhh~

kelam kelibut buat slide.. hahaha

Panel ke tiga. Sape yang active twitter mesti kenal kan? erk

Panel ke empat - group aku

Ni lah keje aku. Time diorang present aku snap gambar suke hati aku. kikiki Ade yang siap rakam lagi. Ta bley bla..... :D

mamarazi sangat~ haha

kau dah kenapa Azly? ahahaha :P

Sekian.. itu sahaja sesi pelajaran untuk hari itu. hihi
Ok, itu je.
Tata.


p/s : maaf, entry penuh dengan gamba.. :)




Nurul : Sometimes tears not only show a sadness, but show happiness too.. :)


Like My Blog Page

35 tak suke masam jugak kan? ^^:

muH-d Azly said...

aku terasa femes bila ada orang ambil gambar aku. hahahhaha

Cik Nurul said...

@muH-d Azly

untung la byk kemera tuju kat hg! haha

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! ok lawak part "aktif twitter" tu ... pic azam dah mcm lec pulak, hahaha~

aezriani farhani said...

aku la mamarazi tu T.T smpai ati ang. ;p

Cik Nurul said...

@✿ pink velvet ✿

haha tu le akak, byk lg gamba nak boh kalau tak, tp mcm byk sgt dah ni.. hihihi :D

Cik Nurul said...

@aezriani farhani

ahahahaa betul pe? :P

aezriani farhani said...

@Cik Nurulsuke pekotak katikkan aku yg 'manis' ni..hahhaa

Cik tikah said...

hehehe. kelas NS? Budak ict eh?

Cik Nurul said...

@Cik tikah

yupsss.. ICT jgk ke dear? ;)

ciksukaberangan said...

bestnye dapat sambung belaja~ harap2 dapatlah ^^,

Cik Nurul said...

@ciksukaberangan

InsyaAllah.. ada rezeki nanti tu. :)

NurAqira said...

haha , mcm kenl jer panel ke3 tuh ..
haha

Miss Nadya said...

wow..semua student guna gadjet canggih..:D

Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Cik Nurul said...

@NurAqira

sape tak kenal qira.. panel pemes,dapat sambutan hangat wooo.. haha

Cik Nurul said...

@Miss Nadya

thanks dear.. InsyaAllah me join k? :)

ciksukaberangan said...

Thank you ^_^ Amin!

huda jamil said...

mamarazi sgt. haha. tp kalau xde gambar xde pulak memori utk dikenang kan.

Juliet_iRa~" said...

heee..tak suka forum!heeee ;p

tp ms blaja mmg merasa la smua..:D

shida'R said...

hehe..bila tgk semua gmbar2 tu teringt zaman study dolu2 hehe ^_^

lisa said...

rindu zaman sekolah dgn kawan2 :(

Juliet_iRa~" said...

thankss..hee..insya-Allah akan hati2 drive..:)

^_^ Zaza Nur Iman said...

syokknya :)

tiefazatie said...

aiseh..nice2..hehe

Saya Disini said...

bestnye..ingat time2 belajo dulu

Phat said...

wah best betul...siap ada forum terbaikk

LAici KAng Ais said...

lawa enpon.huu

LaLa mhdnor said...

kenapa kamu je x masuk? hehehe

CekbOlat-bOlat said...

ambek gmbr je byk.. dgr ke tak taklimat tu -_-

MaYa MustWany said...

wahh sempat snap2 ye..hihihi

Botak said...

presentation ni best., yang tak bestnya bila dapat soalan yg bukan²., hahahaha..

O CIKTEDDY said...

hamboi..senang je keje die,tukang snap.kih3

kim heeruul said...

terbaik la lect kasi surprise. keh keh keh..

xila riston said...

snap jgn xsnap...huuuu zaman uni la zaman plg best!

m!3yr4h_LolLy said...

nasib baek tak jadi panel. hehehehe. boleh snap2 picture

farizah zin said...

lahai..nih macam JMSK.woops..JTMK..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke