Followers

Lagu ni memang kenangan.

Assalammualaikum...
Hye korang. Setelah sekian lama baru update ni. :)
Tetibe je terjumpa lagu ni kat youtube tadi. Terus teringat kisah lama. Haha! Kelakar bila ingat balik. Malu pon ada neh. Hewhewhew~
Pada suatu hari...~~ Kbai.
Ekceli masa sekolah menengah, Form 4 aku dah masuh teknik. So, stay asramalah. Kirenye time tu aku junior la kan... hikhikhik *gedik sikit* 


Then, bila masuk tempat baru ni rasa janggal sikit. Suasana pon lain.
Ok, taknak lari tajuk. Dah lama lama lepas tu kaaannn, aku tersuke dengan sorang abang senior ni. Ahakss~ Cinta monyet sangat kaaaan. Haha! Gedik sangat masa tu. kihkihkih
Sepanjang Form 4 tu, aku menggedik la dengan besfren aku, usha je senior tu. Siap ada bagi hadiah lagi tau. Haaa... Konon secret admirer gitu. Entah die dapat ke tak. =.=’
Dengan secara tak sengaja, lagu yang aku terjumpa kat youtube ni top la masa tu. Terus suke! Dengar je lagu ni, ingat abang senior tu. Nampak je abang senior tu, ingat lagu ni. Gatal kan? Miahahahaa
So, nak tau tak lagu ape? Jeng jeng jeng. Check it out !


Click here.

v
v
v


google

Ni je la pengalaman cintan cintun masa sekolah sekolah dulu. Cinta tak berbalas. Sadis! Kbai.
Ok, itu je.
Tata.






p/s : tak jumpa pulak video tu kat yuotube masa nak publish ni. Grrrr 




Nurul : When you love somebody, every love song you hear reminds you of that person. 



Like My Blog Page

15 tak suke masam jugak kan? ^^:

aRa ❤ aFiq™ said...

lama tak dengar lagu ni.. nak dgr la :D

Cik Nurul said...

@aRa ❤ aFiq™

jom layan sesama dear ! hikhik :)

MaYa MustWany said...

piewwiitt..in love..hahaha
kenangan..biasalah tuh kan..hahaha

ShahzCudin said...

peewitt..haha..
mcm2 perangai zaman skolah dulu kan?

Ejam said...

amboih. nuyul. dah ade bf, ade hati lagi ingat kat crush lama.. ehehe.. :D

Nor Nadiah said...

femes kn time dolu dole..:D

Nama nurul masuk dalam entry ni..:)

http://www.nornadiah.com/2012/04/promot-blogger-1.html

Saya Disini said...

skrg cinta dh berbalas ke belum

sis92 said...

nak melayan lagu ini :)

A retarded kitty said...

high school crush

normal lettew

Botak said...

zaman sekolah dulu kalau diingat balik memang kelakar., hahaha..

Pondok Usang said...

wahh..lagu zaman bile nii...dah tua sgt ku rupenye...

hamzah ian said...

rilek2, zaman hingusan lagi.. hehe

TiraPengemis said...

wah...lgu zaman muda mudi...hahaha

aezriani farhani said...

amboiii..awak gedik tau~ lalalala

tiefazatie said...

haha..comel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Segala Yang Tertera Adalah Hak Milik Belog Cik Nurul Saye Tak Suke Masam oke